T-shirts, Forrest Gump-kloner och Watchmenpepp

David Finchers nya rulle The Curious Case of Benjamin Button har jag varit rätt sugen på att spana in ett tag nu. Kanske särskilt mycket nu efter att ha sett den här videon som jag hittade på /Film.  Videon är dessvärre nu borttagen.
The Curious Case of Forrest Gump - watch more funny videos


Via /Film hittade jag också den här underbara t-shirten som finns att köpa på www.redbubble.com. Vore lagom att handla för de pengar som jag inte har för att fira att Fox och Warner äntligen kommit överrens om rättighetstjaffset för kommande Watchmen.

The Many Faces of Rorschach. Vem minns inte alla tråkroliga "the many faces of an Alien/Greek cat/m.m" som var lagom poppis under 90-talet. 


PS. För med Watchmen-pepp, spana in Bloggywoods lilla ihopsamling av videos inför filmen.På Redbubble hittade jag även denna chica lilla tröja. Sommarmodet är räddat!

Kanske världens bästa film?Har just kollat på klassikern Silverado för fyrtielfte gången, och jag måste nog faktiskt höja den ännu ett snäpp på betygskalan upp till en fullpoängare. Få filmer har klarat av att hålla så pass bra från när jag i min barndom nötte dem om och om igen på VHS-kasetter som just Silverado. En odödlig klasiker som förtjänar sin plats i filmhistoriens prishylla, inte bara bredvid andra Westernklassiker som Sergio Leones Den Gode, den Onde, den Fule med sina syskon, utan bredvid klassiker från alla genrer och tider.  Ut och köp!

NES is not dead

Jag är en något försoffad gamer, det vill säga jag spelar konsolspel ibland. Alltför sällan skulle man kunna påstå. Min Xbox360 står dessvärre och samlar damm lite oförtjänt i tv-bänken just nu, men när jag väl får lön så är det nog dags för ett spelköp....kanske.

MEN, det var inte dagsläget jag ville ta upp. Såsom många andra 80-talister började jag med tv-spelsbana med Nintendos 80-talsklassiker (vissa nollor körde iofs SEGA med sina tråkigt svartvita rutiga omslag) och än idag slås jag av en attackvåg nostalgi när ett NES åker fram eller man hittar något på det allsmäktiga internetet som sätter igång nostalgikörteln i hjärnan (den finns. Fråga vilken läkare som helst).

Ett exempel är det här lilla klippet. Hur skulle the Dark Knight sett ut som spel ifall den kom för ca 20 år sedan? Någon har naturligtvis upplyst oss vanliga dödliga om saken: 


Via /Film

Vad är nu detta då?

Detta är en blogg. Trodde aldrig jag skulle skriva de orden, men nu är det så. Helvetet har frusit till is och påven skiter guldtackor.
Vad skall då denna mot-alla-odds-blogg (kanske inte så mot alla odds egentligen) handla om?
Titta inte på mig, inte fan vet jag. Jag kommer skriva det som faller mig in, det som intresserar mig, det som jag tycker ska intressera andra kanske...inte för att jag förutsätter att nån stackars sate ska se något nöje i att läsa mina bevingade ord, men ändå. Jag kommer skriva om film, musik, litteratur, världsfenomen eller helt enkelt vad som faller mig in. Jag tänker inte skriva om mina alldeles underbart intressanta dagar och vad jag åt till middag idag...om det nu inte råkar falla mig in att göra det, eller om jag är riktigt uttråkad. Men jag tänker vid min själ försöka låta bli hamna i det självgoda fällan.

Med det sagt säger jag välkommen till
(Jag har inga rättigheter till denna modifierade bild utan har stulit den helt utan hämmningar. Kudos till Charlie "Alexander Barks"Christensen)

Guldbaggegalan 2009 (fast för 2008 års filmer)


Var väldigt nära att missa årets gala. Skulle precis sätta mig ner med middagen och slå igång Plutonen på dvd då jag tack och lov slog på 1an först. Missade dock första kvarten. Surt. (missade jag nåt?)

Den huvudsakliga frågan om årets gala är dock: Är det bara jag som redan tröttnat på den lilla pling-pling-melodin som går på så fort någon kliver på eller av scenen?

Spänning

Idag glömde jag leverpastejen framme på micron efter frukosten. När vi kom hem så fick den slängas. Det var det mest spännande jag varit med om på hela veckan.

RSS 2.0