Metallsvenskan 2010

Befann mig i helgen i goda vänners lag och besökte Metallsvenskan i Örebro. Rejält skön tillställning med fotbollsspelande (av varierande kvalitet) hårdrockare. Metallsvenskan på nätet har informationen.
Vädret kunde varit bättre, men pissigt väder är en bra ursäkt till att uppsöka baren för en öl och lite värme, så vem klagar.

Eftersom jag nyligen köpte en systemkamera hade jag naturligtvis bara med mig min iPhone att fota med (sopa). Ett resultat ses nedan på de sköna lirarna i Bullet och de totala soporna i Sabaton.Efter fotboll blev till att rusa till klassikern Pizza Planeten för näringsrik middag innan färden gick vidare till Conventum för musikalisk final.

Raised Fist knäckte som vanligt. Synd bara att man ska behöva bli äcklad när Alle drar av sig tröjan. Att han inte skäms över sin lönnfetma...

Sen kom finalen (nej jag räknar inte med soporna i Sabaton, då vi lyckligtvis gick innan de klev på scen) med Twisted Sister. Fascinerande bara att Lady Gaga lyckades vara med på scen, trots att hon spelade i Stockholm samma kväll. Se bara på bildbeviset nedan.Bilden lånad från http://www.utryckning.se/index.php/2010/05/09/metallsvenskan-2010/

TS imponerade dock stort med sin spelning. Likaså Snider med sin röst. Dags att införskaffa en ersättare till min bortkomna vinylborste så att jag kan dra på Stay Hungry hemma på vinylspelaren utan sabotagedamm.NP. Torture Division på Ubetoo. http://www.torturedivision.net/news/we-are-on-ubetoo

Etiopisk mat


Behagligare på vägen in.

Dagens ordspråk - #583


En förklaring

Nedan inlägg bestod av ett streck. Det var det streck jag drog över det som varit (det var ju över ett år sedan jag skrev något tidigare). Men jag kände det ändå som lämpligt att, om jag nu ska ge mig i kast med ett nytt bloggkapitel i mitt liv, fortsätta på det som varit. Delvis gillar jag bloggnamnet, delvis är jag lat, och delvis känns det inte mer än rätt att låta bli att slösa på blogg.se's utrymme om jag nu skulle tröttna återigen på de här skriverierna.

Jag vet naturligtvis fortfarande inte vad jag håller på med, eller vad jag ska skriva om. Det känns å andra sidan som rätt sekundärt, då troligtvis ingen ändå kommer läsa vad jag skriver; och om nu någon mot förmodan skulle göra det, betyder det uppenbarligen att jag gör någonting rätt, alternativ väldigt fel.

Eftersom min inspiration tar slut redan nu lämnar jag en samling bloggar och webbsidor som gör var dag komplett för egen del. Därefter får vi se om vansinnets röst ljuder igen i form av tangentknatter.

De gamla klassikerna Arga lappen och Tjuvlyssnat känner var bonde och hans morsa till, så de behöver knappast nämnas.

Har man ännu inte upptäckt Sleep Talkin Man så är det på tiden. Ett bevis på att vår inneboende mörka sida kan titta fram när vår trevligare sida här somnat.

Dagens Lokaltidningsbesvikelse är även det angenäm läsning. Bläddra gärna dock tillbaka till bloggens barndom för de riktiga guldkornen. Till exempel detta praktexemplar på en redig lokaltidningsbesvikelse. Även bilden nedan bör hyllas.Ett streckRSS 2.0