En förklaring

Nedan inlägg bestod av ett streck. Det var det streck jag drog över det som varit (det var ju över ett år sedan jag skrev något tidigare). Men jag kände det ändå som lämpligt att, om jag nu ska ge mig i kast med ett nytt bloggkapitel i mitt liv, fortsätta på det som varit. Delvis gillar jag bloggnamnet, delvis är jag lat, och delvis känns det inte mer än rätt att låta bli att slösa på blogg.se's utrymme om jag nu skulle tröttna återigen på de här skriverierna.

Jag vet naturligtvis fortfarande inte vad jag håller på med, eller vad jag ska skriva om. Det känns å andra sidan som rätt sekundärt, då troligtvis ingen ändå kommer läsa vad jag skriver; och om nu någon mot förmodan skulle göra det, betyder det uppenbarligen att jag gör någonting rätt, alternativ väldigt fel.

Eftersom min inspiration tar slut redan nu lämnar jag en samling bloggar och webbsidor som gör var dag komplett för egen del. Därefter får vi se om vansinnets röst ljuder igen i form av tangentknatter.

De gamla klassikerna Arga lappen och Tjuvlyssnat känner var bonde och hans morsa till, så de behöver knappast nämnas.

Har man ännu inte upptäckt Sleep Talkin Man så är det på tiden. Ett bevis på att vår inneboende mörka sida kan titta fram när vår trevligare sida här somnat.

Dagens Lokaltidningsbesvikelse är även det angenäm läsning. Bläddra gärna dock tillbaka till bloggens barndom för de riktiga guldkornen. Till exempel detta praktexemplar på en redig lokaltidningsbesvikelse. Även bilden nedan bör hyllas.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0