Metallsvenskan 2010

Befann mig i helgen i goda vänners lag och besökte Metallsvenskan i Örebro. Rejält skön tillställning med fotbollsspelande (av varierande kvalitet) hårdrockare. Metallsvenskan på nätet har informationen.
Vädret kunde varit bättre, men pissigt väder är en bra ursäkt till att uppsöka baren för en öl och lite värme, så vem klagar.

Eftersom jag nyligen köpte en systemkamera hade jag naturligtvis bara med mig min iPhone att fota med (sopa). Ett resultat ses nedan på de sköna lirarna i Bullet och de totala soporna i Sabaton.



Efter fotboll blev till att rusa till klassikern Pizza Planeten för näringsrik middag innan färden gick vidare till Conventum för musikalisk final.

Raised Fist knäckte som vanligt. Synd bara att man ska behöva bli äcklad när Alle drar av sig tröjan. Att han inte skäms över sin lönnfetma...

Sen kom finalen (nej jag räknar inte med soporna i Sabaton, då vi lyckligtvis gick innan de klev på scen) med Twisted Sister. Fascinerande bara att Lady Gaga lyckades vara med på scen, trots att hon spelade i Stockholm samma kväll. Se bara på bildbeviset nedan.



Bilden lånad från http://www.utryckning.se/index.php/2010/05/09/metallsvenskan-2010/

TS imponerade dock stort med sin spelning. Likaså Snider med sin röst. Dags att införskaffa en ersättare till min bortkomna vinylborste så att jag kan dra på Stay Hungry hemma på vinylspelaren utan sabotagedamm.



NP. Torture Division på Ubetoo. http://www.torturedivision.net/news/we-are-on-ubetoo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0